Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Τέλεια συνταγή με τα αυγά που έμειναν!

Οπως κάθε χρόνο έμειναν πολλά Πασχαλινά αυγά στο σπίτι. Αυτή η συνταγή είναι πεντανόστιμη! Κάντε την σήμερα, τώρα! 


Υλικά:
3 φέτες μπείκον, ψιλοκομμένες
8 βρασμένα αυγά σφικτά
1/3 φλιτζανιού μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/3 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση:

Βάζουμε ένα τηγάνι πάνω σε μέτρια φωτιά και αφήνουμε να ζεσταθεί αρκετά. Τσιγαρίζουμε το μπέικον στο τηγάνι μέχρι να ροδίσει ελαφρά. Βγάζουμε το μπείκον από το τηγάνι και αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.

Κόβουμε τα αυγά στην μέση κατά μήκος και αφαιρούμε τους κρόκους. Βάζουμε τους κρόκους σε ένα μεγάλο μπολ και τους πολτοποιούμε με ένα πιρούνι ή με ένα εργαλείο για πουρέ. Προσθέτουμε στους κρόκους την μαγιονέζα, την μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ενωθούν και να έχουμε μία ωραία απαλή σάλτσα. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το μπέικον στο μείγμα των κρόκων και ανακατεύουμε.

Γεμίζουμε τα αυγά με το μείγμα χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι ή με μία σακούλα ζαχαροπλαστικής. Βάζουμε τα αυγά στο ψυγείο για 1-4 ώρες πριν σερβίρουμε. 

Είναι τέλεια!!!!!! Καλή Όρεξη..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιαστε :