Απίστευτα τα νέα! Η Αγκινάρα βελτιώνει αφάνταστα
την σεξουαλική διάθεση!!!!
Περισσότερο από κάθε τι άλλο!
Πέρα από αυτό όμως, έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τις ελεύθερες ρίζες που συνδέονται με τον καρκίνο αλλά και με την πρόωρη γήρανση. Επιπλέον είναι πλούσια σε ίνες ωφέλιμες για το πεπτικό σύστημα, μαγνήσιο που μειώνει την αρτηριακή πίεση, βιταμίνη Β απαραίτητη σε εγκύους και την αντιοξειδωτική βιταμίνη C. Η αγκινάρα αποτελεί άριστη πηγή φυτικών ινών. Θα την μαγειρέψουμε αμέσως τώρα!
7 καρδούλες αγκινάρας
1 κρεμμύδι ξερό
50 γραμ. αρακά
3 καρότα
2-3 μικρές πατάτες
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 κουτάλα αλεύρι
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο
λίγο άνηθο
1 κανάτα νερό
χυμό ενός λεμονιού
την σεξουαλική διάθεση!!!!
Περισσότερο από κάθε τι άλλο!
Πέρα από αυτό όμως, έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τις ελεύθερες ρίζες που συνδέονται με τον καρκίνο αλλά και με την πρόωρη γήρανση. Επιπλέον είναι πλούσια σε ίνες ωφέλιμες για το πεπτικό σύστημα, μαγνήσιο που μειώνει την αρτηριακή πίεση, βιταμίνη Β απαραίτητη σε εγκύους και την αντιοξειδωτική βιταμίνη C. Η αγκινάρα αποτελεί άριστη πηγή φυτικών ινών. Θα την μαγειρέψουμε αμέσως τώρα!
7 καρδούλες αγκινάρας
1 κρεμμύδι ξερό
50 γραμ. αρακά
3 καρότα
2-3 μικρές πατάτες
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 κουτάλα αλεύρι
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο
λίγο άνηθο
1 κανάτα νερό
χυμό ενός λεμονιού
Αρχικά ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια. Στη συνέχεια κόβουμε τα καρότα σε ροδέλες και τις πατάτες σε κύβους.
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το ξερό κρεμμύδι στο ελαιόλαδο. Έπειτα ρίχνουμε τα καρότα, τις πατάτες, το φρέσκο κρεμμυδάκι, τον άνηθο και περιμένουμε λιγάκι να τσιγαριστούν όλα μαζί. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το νερό, τον χυμό του λεμονιού και μια κουτάλα αλεύρι για να δέσει η σάλτσα. Ανακατεύουμε και τα αφήνουμε στην φωτιά, μέχρι να βράσουν οι πατάτες και το καρότο, περίπου 15 λεπτά.
Προς το τέλος βάζουμε και τις αγκινάρες (εφόσον δεν είναι φρέσκες). Αφήνουμε την κατσαρόλα ανοιχτή, μέχρι να χυλώσει το φαγητό, περίπου 5 λεπτά.
Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο και πασπαλίζουμε με άνηθο.
Καλή όρεξη!
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το ξερό κρεμμύδι στο ελαιόλαδο. Έπειτα ρίχνουμε τα καρότα, τις πατάτες, το φρέσκο κρεμμυδάκι, τον άνηθο και περιμένουμε λιγάκι να τσιγαριστούν όλα μαζί. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το νερό, τον χυμό του λεμονιού και μια κουτάλα αλεύρι για να δέσει η σάλτσα. Ανακατεύουμε και τα αφήνουμε στην φωτιά, μέχρι να βράσουν οι πατάτες και το καρότο, περίπου 15 λεπτά.
Προς το τέλος βάζουμε και τις αγκινάρες (εφόσον δεν είναι φρέσκες). Αφήνουμε την κατσαρόλα ανοιχτή, μέχρι να χυλώσει το φαγητό, περίπου 5 λεπτά.
Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο και πασπαλίζουμε με άνηθο.
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχολιαστε :