Απο το απο το iGybaika.gr
Όλες το έχουμε δοκιμάσει όμως, δεν είναι καθόλου καλή ιδέα τελικά !
Σύμφωνα με την έκθεση που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Clinical Infectious Diseases», επιστήμονες από τα Κέντρου Ελέγχου & Προλήψεως Ασθενειών (CDC),
των ΗΠΑ, καταλήγουν στο συμπέρασμα, πως η συνήθεια αυτή έχει ισχυρά αυξημένο κίνδυνο γαστρεντερίτιδας λόγω των βακτηρίων που ενδέχεται να περιέχει η ωμή ζύμη και τα οποία σκοτώνονται με το ψήσιμο.
Η έκθεση περιλαμβάνει τα πορίσματά τους για μια επιδημία γαστρεντερίτιδας από κολοβακτηρίδιο (e.coli) που καταγράφηκε το 2009 σε αρκετές ...διαβαστε.....
Όλες το έχουμε δοκιμάσει όμως, δεν είναι καθόλου καλή ιδέα τελικά !
Σύμφωνα με την έκθεση που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Clinical Infectious Diseases», επιστήμονες από τα Κέντρου Ελέγχου & Προλήψεως Ασθενειών (CDC),
των ΗΠΑ, καταλήγουν στο συμπέρασμα, πως η συνήθεια αυτή έχει ισχυρά αυξημένο κίνδυνο γαστρεντερίτιδας λόγω των βακτηρίων που ενδέχεται να περιέχει η ωμή ζύμη και τα οποία σκοτώνονται με το ψήσιμο.
Η έκθεση περιλαμβάνει τα πορίσματά τους για μια επιδημία γαστρεντερίτιδας από κολοβακτηρίδιο (e.coli) που καταγράφηκε το 2009 σε αρκετές ...διαβαστε.....
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχολιαστε :